Mi vagyunk Az Origo!

Az ORIGO Szolnok városának legrégebben működő zenekara. 1992-ben alakult, amikor még/már az élő könnyűzene nem örvendett különösebb népszerűségnek. Kitartó munkával sikerült elérni azt, hogy ez a tendencia megváltozzon, és az Origo keresett lett előbb Szolnokon és környékén, később az ország más területein is. A lendületes előadásmód, a dinamikus hangzás és a precíz hangszeres játék mindenkit meggyőzött arról, hogy érdemes meghallgatni és megnézni a zenekar produkcióját.

A mindenkori repertoár sokféle ízlésnek megfelelő igényes slágerzenék színes kavalkádja, mely az „ereszd-el-a-hajam” rock&roll-tól a lassú romantikus dalokig, a 60-as évek beatzenéjétől a mai legmodernebb szerzeményekig terjed.

Az ORIGO ma is változatlan formában működik, repertoárja folyamatosan újul és bővül. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a jól bevált stílust tovább tökéletesítse, de ez mellett állandóan frissüljön a közönség igényének megfelelően.

A zenekar saját hang- és fénytechnikával rendelkezik, mellyel akár egy sportcsarnokban is önállóan meg tud szólalni. Vállalja szalagavatók, céges rendezvények, esküvők és mindenféle táncos rendezvény zeneszolgáltatását.